miercuri, 26 septembrie 2012

Rescrierea povestii personale prin coaching


“Este ca si cum fiecare dintre noi isi spune in minte o poveste despre el insusi. Tot timpul. Povestea aceasta te face sa fii cine esti. Ne construim pe noi din aceasta poveste.” Patrick Rothfuss, “The Name of the Wind”.

Christian Scholtes, invitatul lunii octombrie, crede ca in coaching, in buna masura, este vorba despre felul in care poti asista clientul sa isi spuna, sa isi inteleaga, sa isi asume si sa isi rescrie povestea personala. 



Ceea ce Christian isi propun in cadrul intalnirii este sa prezinte perspectiva lui despre cele necesare (bune practici, pozitionare, circumstante etc.) pentru ca un program de coaching sa fie eficient, respectiv ca noua poveste sa serveasca mai bine cerintelor si potentialului clientului.



Programul evenimentului este:
  18:30-18:45: Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
  18:45-19:00: Introducere invitat si prezentarea grupului de suport
  19:00-20:00: Sesiune de discutii, invitat Christian Scholtes
  20:00-21:00: Activitati desfasurate in paralel: Sesiuni de coaching gratuite!!!, oferite invitatilor/ Grup de Master Mind.



Intalnirea se va desfasura joi, 4 octombrie 2012, intre orele 18:30 - 21:00 la sediul Avalon Management, ”Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala”, partener Noble Manhattan.  
Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1 (harta).

Participarea la eveniment se face numai pe baza de inregistare si presupune o contributie de 20 RON.
Avem doar 25 de locuri disponibile, rezerva-ti si tu unul aici.

Persoana de contact: Alina Buzatu, contact@alinabuzatu.ro, 0741 034  773
    
Va asteptam cu drag!
Echipa Coaching Support Group Bucuresti

Un comentariu:

  1. Din pacate nu sunt in Bucuresti, dar mi-ar fi placut sa vin. Il cunosc pe Christian, si am un respect deosebit pentru el.

    RăspundețiȘtergere